فراخوان پیشنهاد برگزاری دوره کنسرسیوم یادگیری الکترونیکی دانشگاه‌های سطح یک

فراخوان پیشنهاد برگزاری دوره کنسرسیوم یادگیری الکترونیکی

دانشگاه‌های سطح یک

مقدمه

پیرو مذاکرات جلسه مورخ ۰۸/‏۰۹/‏۹۷  رؤسای  محترم دانشگاه‌های سطح یک کشور و همچنین جلسه مورخ ۰۱/‏۱۲/‏۹۷ معاونین آموزشی با توجه به فرصتهای فراهم شده در زمینه محتوا، دوره، یاددهی و یادگیری الکترونیکی به منظور هم افزایی در ارائه راه کارهای همکاری مشترک و تبادل تجربیات یادگیری الکترونیکی کنسرسیوم مراکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه‌های سطح یک شکل گرفته است.

از جمله برنامه ها، طبق مصوبه کارگروه اجرای دوره های تخصصی و بین المللی مراکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه های سطح یک کشور، کنسرسیوم این مراکز در نظر دارد دوره های تخصصی داخلی را برگزار نماید.

به عنوان راه حل میانی (تا رسیدن به راه حل نهایی برای تشکیل هویت مستقل کنسرسیوم) مقرر شد که از دانشگاه های عضو برای اجرای دوره مشترک استفاده شود. بدین معنی که دانشگاه در موضوعی که مزیت رقابتی دارد و نه تنها از توان تخصصی خود بلکه از توان همه اساتید کنسرسیوم و بلکه کشور استفاده می کند به عنوان متولی یک دوره انتخاب شود و سپس دانشگاه آن دوره را در قالب کنسرسیومی و برای همه کاربران ارائه کند. در این مرحله مجری دوره یک دانشگاه است که از توان تخصصی و امکانات اعضای کنسرسیوم استفاده می کند. برای عملی سازی این طرح فراخوان حاضر به کلیه دانشگاه ها برای ارائه پیشنهاد و درخواست محور بودن برای موضوع دوره پیشنهادی ارسال می شود. این پیشنهاد لازم است شامل دلایل توجیهی کافی باشد.

مراحل شرکت در فراخوان:

1-     ارسال پیشنهاد برای عناوین دوره هایی که دانشگاه محوریت اجرای آن را به عهده می گیرد. در این مرحله تاکید بر دوره هایی است که توسط یک دانشگاه به تنهایی قابل اجرا در این سطح نمی باشد و به صورت کنسرسیومی قابل اجرا می باشد.

2-     دلایل توجیهی برگزاری دوره قید شود (حداقل شامل موارد مندرج در عناوین مورد نیاز در پیشنهاد که در زیر آمده است) و مطابق با رعایت اصول اشاره شده.

3-     طراحی دوره بر اساس اصول اجرای دوره های تخصصی که در زیر ذکر می شود.

4-     درخواست های اجرای دوره در کارگروه اجرای دوره های تخصصی و بین المللی مراکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه های سطح یک بررسی خواهد شد و در صورت تایید نتیجه برای اجرای دوره به دانشگاه ارسال کننده اعلام می شود.

5-     دانشگاه برگزار کننده دوره ضروری است مطابق با قراردادی که پس از تایید نهایی منعقد می شود به تعهدات مندرج پایبند باشد.

6-     مهلت ارسال درخواست مرحله اول تا آخر وقت روز یکشنبه مورخ 6 مردادماه می باشد. این پیشنهادها در جلسه دوشنبه 7 مرداد کارگروه بررسی خواهد شد. (بدیهی است فرصت ارائه پیشنهاد بعد از آن تاریخ وجود دارد ولی پیشنهادهای دریافت شده در صورت داشتن حداقل شرایط کافی در اولویت قرار می گیرند)

اصول اجرای دوره های تخصصی

1-     طراحی و برنامه ریزی آموزشی شامل (اجرای نیازسنجی و طراحی آموزش ها، تدوین برنامه های آموزش، اجرای نظارت و ارزشیابی آموزشی)

2-     تدوین مدل کسب و کار مناسب

3-     تهیه شیوه نامه اجرای دوره شامل( ثبت نام، آموزش و مقررات شرکت در دوره)

4-     تولید محتوای مناسب برای ارائه در دوره که مولفه های زیر مشخص باشد:

a.      دستاورد/اهداف محتوا،

b.      سیلابس/سرفصل،

c.      تعامل / فعالیت،

d.      واحد(قطعه) درسی / منابع،

e.      رصد / ارزیابی)

5-     ارزشیابی نهایی دوره و ارائه گزارش مدون به کنسرسیوم

عناوین مورد نیاز در پیشنهاد

·        نام دانشگاه

·        سابقه کاری در زمینه موضوع دوره و یادگیری الکترونیکی

·        عنوان دوره

·        دلایل توجیهی دوره و محوریت دانشگاه

·        مخاطبان

·        نام اساتید و مشخصات آنها

·        نام طراحان دوره و مشخصات آنها

·        پیش بینی از شرکت کنندگان و درآمد حاصله

·        توضیحات دیگر

لذا از کلیه همکارانی که تمایل به شرکت در فراخوان طرح دارند درخواست می‌شود حداکثر تا مورخه 98/5/5 پیشنهادات خود را از طریق اتوماسیون و یا ایمیل vut@tabrizu.ac.ir به گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه ارسال دارند.

( ۱ )

نظر شما :