ثبت نام مصاحبه ترم جدید دوره های آموزش زبان های خارجی (بهمن ۹۸)

۰۳ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۵ کد : ۱۰۹۲۹ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۱۱۹۲

دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی با همکاری گروه آموزشهای آزاد‌ و‌ مجازی برگزار می کند:

لیست دوره های آموزش زبانهای خارجی

دوره­ های مذکور در سطح بزرگسالان و برای اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه تبریز در نظر گرفته شده است. در عین حال، امکان برگزاری کلاس برای فرزندان همکاران محترم، در سطح نوجوانان به بالا، وجود خواهد داشت.

• در صورت درخواست متقاضیان، امکان برگزاری دوره ­های ویژه که در این جدول نیامده است به صورت گروهی یا نیمه ­خصوصی پس از طرح در کمیته برگزارکننده وجود خواهد داشت.
  • برگزاری کلاس­های ویژه اعضای هیأت علمی
  • برگزاری کلاس­های UTET
  • مکان برگزاری کلاس­ها دانشکده ادبیات فارسی و زبان­های خارجی خواهد بود. کلاس­ها، اغلب ظهرها و بعد از ظهرها برگزار خواهد شد. در موارد خاص، امکان برگزاری کلاس پس از ساعت 18وجود خواهد داشت.
  • تدریس توسط دانشجویان ممتاز مقطع دکترا انجام می­شود.
  • شهریه کلاس­ ها با درنظر گرفتن تخفیف 30 تا 35 درصدی نسبت به آموزشگاه­ های خارج از دانشگاه تعیین شده است.
  • مراحل ثبت نام : الف) ثبت نام جهت انجام مصاحبه و تعیین سطح با مراجعه به وب سایت گروه آموزشهای آزاد و مجازی و واریز هزینه مصاحبه به مبلغ 100000 ریال

ب) ثبت نام نهایی (بعد از انجام مصاحبه و تعیین سطح و اعلام برنامه کلاس)  با مراجعه به وب سایت گروه آموزشهای آزاد و مجازی و واریز هزینه نهایی دوره مورد نظر.

تاریخ ­های مهم ترم جدید دوره­ های آموزش زبان­های خارجی (بهمن 98)

• ثبت ­نام مصاحبه : 7 دی تا 28 دی
  • مصاحبه انگلیسی (نوبت اول) : 21 دی، ساعت 13-12
  • مصاحبه انگلیسی (نوبت دوم) : 29 دی، ساعت 13-12
  • مصاحبه فرانسه : 30 دی، ساعت 14-12
  • مصاحبه آلمانی : 2 بهمن، ساعت 12-10
  • آدرس محل مصاحبه : ساختمان شماره 3، اتاق 105 (دفتر مرکز زبان).
  • از آنجایی که زبان ژاپنی، تنها در سطح نخست (پایه) قابل برگزاری می­باشد، نیاز به مصاحبه نداشته، لذا علاقمندان با شماره­ گیری 33392137 تقاضای خود را مطرح نموده تا متعاقباً در این خصوص به ایشان اطلاع رسانی شود.
  • از اساتید و همکاران محترم متقاضی شرکت در کلاس­های آزاد آموزش زبان­های خارجی خواهشمند است طبق زمان بندی زیر، در ساعت مشخص شده، در محل برگزاری مصاحبه حضور داشته باشند. خاطر نشان می­شود لازم است عزیزان جهت ثبت ­نام مصاحبه به لینک آگهی مربوطه، موجود در صفحه اصلی دانشگاه و صفحه مرکز آموزش ­های آزاد و مجازی، مراجعه فرمایند :

مصاحبه انگلیسی : 29 دی، ساعت 13

مصاحبه فرانسه : 30 دی، ساعت 14

مصاحبه آلمانی : 2 بهمن، ساعت 10

• اعلام برنامه هر کلاس و ثبت­ نام نهایی : 5 بهمن تا 18 بهمن
  • شروع کلاس­ها : 19 بهمن (بنابر برنامه هفتگی هر کلاس)

تلفن تماس گروه آموزش های آزاد‌و‌مجازی: 33393936

نشانی و تلفن دفتر دوره های آموزش زبانهای خارجی‌: دانشگاه تبریز ساختمان شماره 3 همکف اتاق 105  تلفن 33392137

شرایط انصراف و استرداد شهریه :

1 -  قبل از برگزاری دوره شهریه طبق روال اداری عودت می گردد.

2-  بعد از برگزاری دوره هیچگونه وجهی عودت داده نخواهد شد.

لطفا جهت ثبت نام اینجا را کلیک بفرمایید

خواهشمند است جهت ثبت نام ابتدا راهنمای ثبت نام را مطالعه فرموده، سپس در قسمت نوع درآمد  دوره آموزشی آزاد  را انتخاب نمایید.

( ۳ )

نظر شما :