اعلام شروع ثبت نام مصاحبه و تاریخ های مهم ترم جدید آموزش های آزاد زبانهای خارجی

۰۱ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۶ کد : ۱۰۲۲۴ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۱۲۵۳

دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی با همکاری گروه آموزشهای آزاد‌ و‌ مجازی برگزار می کند:

دوره های آموزش زبان های خارجی

• دوره ­های مذکور در سطح بزرگسالان و برای اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه تبریز در نظر گرفته شده است. در عین حال، امکان برگزاری کلاس برای فرزندان همکاران محترم، در سطح نوجوانان، وجود خواهد داشت.

• در صورت درخواست متقاضیان، امکان برگزاری دوره ­های ویژه که در این جدول نیامده است به صورت گروهی یا نیمه­ خصوصی پس از طرح در کمیته برگزارکننده وجود خواهد داشت.

• برگزاری کلاس ­های ویژه اعضای هیأت علمی

• برگزاری کلاس های UTET

• مکان برگزاری کلاس­ها دانشکده ادبیات فارسی و زبان­های خارجی خواهد بود. کلاس­ها، اغلب ظهرها و بعد از ظهرها برگزار خواهد شد. در موارد خاص، امکان برگزاری کلاس پس از ساعت 18وجود خواهد داشت.

• تدریس توسط دانشجویان ممتاز مقطع دکترا انجام می­شود.

• شهریه کلاس ­ها با درنظر گرفتن تخفیف 30 تا 35 درصدی نسبت به آموزشگاه­های خارج از دانشگاه تعیین شده است.

• مراحل ثبت نام : الف) ثبت نام جهت انجام مصاحبه و تعیین سطح با مراجعه به وب سایت گروه آموزشهای آزاد و مجازی و واریز هزینه مصاحبه به مبلغ 100000 ریال

ب) ثبت نام نهایی (بعد از انجام مصاحبه و تعیین سطح و اعلام برنامه کلاس) با مراجعه به وب سایت گروه        آموزشهای آزادو مجازی و واریز هزینه نهایی دوره مورد نظر.

تاریخ ­های مهم ترم ششم دوره ­های آموزش زبان­های خارجی (مهر 98)

•  ثبت ­نام مصاحبه : 1 مهر تا 20 مهر
  • مصاحبه انگلیسی (نوبت اول) : 15 مهر، ساعت 13-12
  • مصاحبه انگلیسی (نوبت دوم) : 22 مهر، ساعت 13-12
  • مصاحبه فرانسه : 21 مهر، ساعت 13:30-11:30
  • مصاحبه آلمانی : 20 مهر، ساعت 12-10
  • آدرس محل مصاحبه : ساختمان شماره 3، اتاق 105 (دفتر مرکز زبان).
  • از آنجایی که زبان ژاپنی، تنها در سطح نخست (پایه) قابل برگزاری می­باشد، نیاز به مصاحبه نداشته، لذا علاقمندان با شماره ­گیری 33392137 تقاضای خود را مطرح نموده تا متعاقباً در این خصوص به ایشان اطلاع­ رسانی شود.

• اعلام برنامه هر کلاس و ثبت ­نام نهایی : 24 مهر تا 3 آبان
  • شروع کلاس ­ها : 4 آبان

تلفن تماس گروه آموزشهای آزاد‌ و‌ مجازی: 33393911

نشانی و تلفن دفتر دوره های آموزش زبانهای خارجی‌: دانشگاه تبریز ساختمان شماره 3 همکف اتاق 105  تلفن 33392137

تماس و مراجعه حضوری : شنبه ­ها و یکشنبه ­ها، 12-9.

لطفا جهت ثبت نام اینجا را کلیک بفرمایید

خواهشمند است جهت ثبت نام ابتدا راهنمای ثبت نام را مطالعه فرموده، سپس در قسمت نوع درآمد مصاحبه را انتخاب نمایید.

( ۴ )

نظر شما :